Garantie
Alle aangeboden artikelen zijn echt en met volledige garantie. Wij garanderen dat alle artikelen in goede staat verkeren. Indien dit niet het geval is of er sprake is van een gebrek dan wordt dit uitdrukkelijk vermeld in de aanbieding. Eventueel kunnen wij, tegen een meerprijs en in overleg, duurdere artikelen worden gecertificeerd door een erkend keurmeester.

Herroepingsrecht
Is het product toch niet zoals verwacht? U kunt uw bestelling, zonder opgaaf van reden, 14 dagen na ontvangst nog retour sturen. Let wel de artikel(en) dienen onbeschadigd, ongewijzigd en compleet zijn.
Wilt u een bestelling retour sturen, doorloop dan de volgende stappen:

  1. Stuur binnen 14 dagen na ontvangst een e-mail naar info@europost.nl of bel 076 5614923
    Houdt daarbij uw bestelnummer bij de hand. Geef daarin aan dat u uw product(en) retour wenst te sturen. Indien u voldoet aan de termijn van 14 dagen geven wij akkoord.
  2. Stuur uw producten vervolgens direct retour. Voeg de volgende gegevens toe:
    • Een (kopie) pakbon of factuur waarop duidelijk uw adresgegevens + bestelnummer staat

U kunt de envelop of het pakketje naar het volgende adres sturen:

Europost Retouren
Ginnekenweg 15
4818 JA Breda

NB Retouren moeten goed verpakt worden verzonden. Retourportokosten worden hierbij niet vergoed.

3. Binnen 14 dagen na ontvangst van de retour gezonden bestelling wordt uw aankoopbedrag overgemaakt door onze betaalprovider Mollie. Heeft u bijvoorbeeld via Ideal betaald dan ontvangt u het bedrag op uw bankrekening. Heeft u met een creditcard betaald dan wordt het op deze kaart terug betaald.

Verzamelingen en dergelijke en/of artikelen die op speciaal verzoek door de klant zijn besteld zijn hierop uitgezonderd. Dit zal altijd duidelijk in de offerte/aanbieding worden aangegeven.

Producten in de spotlight