Op deze pagina vindt u de hoofdcategorieën postzegels. Door op uw favoriete verzamelgebied te klikken kunt u verder sorteren. Europost probeert online winkelen voor verzamelaars, jong en oud, steeds eenvoudiger en leuker te maken.

Postzegels in de spotlight

Winkel veilig en eenvoudig bij Europost Filatelie & Numismatiek

Europost biedt u alle zekerheden van zorgeloos winkelen met alle support die u wenst. Een fysiek adres, en telefonisch goed bereikbaar. Dankzij toezicht van Webwinkelkeur weet u zeker dat u een veilige website bezoekt met een veilige SSL verbinding en een gecontroleerde identiteit, aangesloten bij een geschillencommissie en juridisch in orde. Betalingen gaan via Mollie, één van de grootste betalingplatforms van Nederland waar u veilig in uw eigen omgeving kunt betalen.

Meer over zekerheiden

Europost is lid van vakverenigingen voor munten – en postzegelhandelaren in België en Nederland en bestaat sinds 1987. Dit is in België de Belgische Beroepskamer van Postzegelhandelaren (BBKPH). In Nederland is dit de Nederlandse Vereniging van Postzegelhandelaren (NVPH) en de Nederlandse Vereniging van Munthandelaren (NVMH). Daarnaast bieden wij u het NVPH Internet Waarborg voor nog meer zekerheid.