DE WINKEL


Europost bestaat sinds 1986. Sinds 2008 zijn wij gevestigd aan de Ginnekenweg te Breda. Vanaf mei 2021 aan de Ginnekenweg 15 met een oppervlakte van 335 m2 om u nog beter van dienst te zijn. Nog makkelijker bereikbaar en voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Een stadsbus van Arriva (lijn 7, Wilhelminastraat) stopt op loopafstand. Onze winkel in Breda is de grootste op filatelistisch en numismatisch gebied van de Benelux. Hier vindt u een uitgebreide voorraad filatelistische en numismatische accessoires en een wisselende voorraad postzegels, munten en bankbiljetten uit de gehele wereld. Tevens kunt u bij ons in de winkel terecht voor de verkoop van postzegels, munten, bankbiljetten en goud.

HET EUROPOST TEAM

Patrick Sneller
Eigenaar en oprichter van Europost, liefhebber van postzegels, munten en bankbiljetten. Mijn werk is mijn passie. Al bijna 40 jaar

Lenilda
Naast echtgenote van Patrick ook 2 a 3 dagen per week werkzaam bij Europost. Houdt zich bezig met sorteren van postzegels en munten. Als er een keer een ander klusje moet worden gedaan zegt ze nooit nee.

Lennart
Sinds 2015 werkzaam bij Europost. Als shopmanager het eerste aanspreekpunt in de winkel zowel per telefoon als persoonlijk in de winkel. Hij kent Europost door en door, heeft een gedegen kennis van vrijwel alle producten die in de wereld van filatelie en numismatiek verkrijgbaar zijn. Zijn doel is de klant tevreden stellen. U kunt een goed advies van Lennart verwachten. Ook vele taxaties in de winkel worden door Lennart uitgevoerd.

Kit
Sinds 2017 werkzaam bij Europost. Kwam binnen voor wat scanwerk voor o.a. de website. Inmiddels mede verantwoordelijk voor de nieuwsbrieven, administratie, klant- en website beheer.

Bas
Sinds 2020 werkzaam bij Europost. Bas zorgt dat uw bestelling postzegels zorgvuldig wordt klaar gemaakt en netjes wordt ingepakt. Daarnaast houdt hij de voorraad op pijl zodat u nooit lang hoeft te wachten op uw bestelde postzgels.

Niels
Sinds 2020 werkzaam bij Europost. Niels kwam over van de firma van Mastrigt waar hij verantwoordelijk was voor de accessoires. Niels heeft als geen ander product kennis van het merk SAFE. Bij Europost is hij verantwoordelijk voor de accessoires en de verzending. Dankzij Niels krijgt u uw bestelling accessoires goed verpakt en snel in huis.

ZEKERHEDEN

Europost is lid van de vakvereniging voor postzegelhandelaren de NVPH in Nederland en de BBKPH-CPBNTP in België. Tevens zijn wij lid van de NVMH, de vakvereniging voor munthandelaren. Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Van alle producten wordt de echtheid gegarandeerd. De artikelen worden geleverd volgens de geldende normen van de diverse vakverenigingen. Tevens hanteren wij het NVPH internet waarborg met alle mogelijke garanties voor onze kopers via de webshop.

DE WEBSHOP

In onze webshop vindt u een groot aanbod van postzegels, munten, bankbiljetten en accessoires welke wij wereldwijd aan u versturen. Houdt u er rekening mee dat niet alle artikelen aangeboden in de webshop ook in onze winkel aanwezig zijn. De kortingen op de webshop gelden niet altijd in de winkel! Kunt u iets niet vinden of heeft u een vraag. Ons team staat u tijdens kantoortijden graag te woord om er samen met u uit te komen.

Producten in de spotlight