Wilt u graag uw postzegel- , munten of bankbiljetten verzameling of nalatenschap verkopen? Dan bent u bij Europost aan het juiste adres.
Wilt u meer informatie over de verkoop van uw verzameling? Neem dan telefonisch contact met ons op en maak een afspraak!

BEL +31 (0)76 – 56 14 923 – VOOR INKOOP KIES 3

Doorlopend vragen wij  verzamelingen postzegels, munten en bankbiljetten te koop. Maar ook zijn wij geïnteresseerd in uw doubletten, (winkel) voorraden en beleggingspartijen. Tevens kopen wij bankbiljetten die wellicht over zijn gebleven van een vakantie of dat potje met oude munten welke gevonden wordt bij het opruimen van een huis. Wij kunnen vrijwel voor iedere partij een marktconforme prijs betalen dankzij onze grote internationale klantenkring. Bij ons weet u meteen waar u aan toe bent. De prijs die wij bieden ligt in vele gevallen ca.40% hoger dan bij verkoop via een veilinghuis. Dit komt doordat u bij ons een netto prijs ontvangt zonder verdere kosten.

• Wilt u iets verkopen? Neem vooraf telefonisch contact met ons op! Waar mogelijk proberen wij u vooraf een richtprijs van de opbrengst te geven. Maar we proberen u ook te behoeden om voor niets een bezoek aan onze winkel te brengen. U kunt ook de verzameling postzegels of munten aan ons opsturen waarna u telefonisch het definitieve bod ontvangt. Gaat u akkoord dan wordt het overeengekomen bedrag overgemaakt. Gaat u niet akkoord dat sturen wij u de verzameling weer terug.

Rekenvoorbeeld bij verkoop via een veiling: Als de koper bereid is om op een veiling € 1000,- te betalen dan is zijn bod slechts € 800,- ! Want ook voor de koper komen daar de veilingkosten van 25% nog bij . Zo komt de koper op een aankoop bedrag van € 1000,- (€ 800,- + 25% = € 1000,-) . Echter ontvangt de verkoper die € 800,- niet in handen, ook bij de verkoper gaan daar nog 10 tot 25% veilingkosten af. De verkoper ontvangt dus ca. 6 weken na de veiling een bedrag tussen de € 600,- en de € 720,- .

Verkoop via een veiling betekend dus onzekerheid over de opbrengst en het feit of alles wel verkocht wordt. In veel gevallen wordt vooraf een rooskleurigere opbrengst belooft echter zonder enige garantie. Tussen de tijd van inleveren en uitbetaling kan er bij een veiling tot 6 maanden overheen gaan.
Bij Europost taxeren we waar u bij bent en ontvangt u bij interesse direct een marktconform aanbod! U weet meteen waar u aan toe bent.
Dus waarom wachten om in de regel een lagere prijs te ontvangen?

Circa 95% van de postzegelverzamelingen en 70% van de munten- en bankbiljettenverzamelingen die bij Europost worden aangeboden, en waarvoor interesse bestaat, worden door ons gekocht! Als dat geen bewijs is. Overtuig uzelf en maak een afspraak.

Al onze taxaties in de winkel zijn gratis. Bij grote objecten komen wij in Nederland en België ook bij u aan huis. Voordat wij komen is het belangrijk dat wij een goed beeld krijgen van de verzamelingen. Bij een taxatie bij u aan huis worden kosten in rekening gebracht. Deze kosten zijn gebaseerd op de afstand en de tijd dat we hier mee bezig zijn. Komen we tot een overeenkomst dan betaalt u nooit kosten!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier, mail naar info@europost.nl of  nog beter, bel +31 (0)76 – 56 14 923

    Producten in de spotlight

    Estland 2011 Proof jaarset incl. penning

    Original price was: €139,95.Current price is: €119,95.
    Add to cart